jeroen-spijker-profiel

Jeroen Krijger

Assistent vermogensbeheer

"Het zoeken naar oplossingen voor onverwachte vragen, dat vraagt initiatief en soms creativiteit, heel afwisselend."

Oliemannetje

“Hoe mijn doorsnee dag eruit ziet? Mijn rol is enerzijds het ondersteunen en faciliteren van vermogensbeheerders bij hun werk. Anderzijds sta ik klanten te woord bij allerlei vragen die meestal niet direct met beleggen te maken hebben. Hierdoor kunnen de vermogensbeheerders zich concentreren op hun cliënten en de beleggingsportefeuilles van hun relaties. Dit werk doe ik samen met een aantal collega’s. Samen verzorgen we de administratieve en secretariële werkzaamheden.”

De veelzijdigheid

“Met name de veelzijdigheid spreekt me aan in mijn werk. Zo ondersteun ik meerdere vermogensbeheerders, en die hebben allemaal net iets anders nodig. Verder bereid ik zaken voor voor de toezichthouder, de bank of een toeleverancier. Tussendoor maak ik afspraken voor klantgesprekken en sta ik klanten te woord. Het zoeken naar oplossingen voor onverwachte vragen, dat vraagt initiatief en soms creativiteit, heel afwisselend.”

De vertrouwensrelatie

“Daarnaast heeft de omgang met mensen in de dienstverlening me altijd getrokken. Dat zit in me. De klant bijvoorbeeld, daar neem ik echt de tijd voor. In deze tijden waarin alles snel moet zou dat vast sneller kunnen, maar een rustige aanpak is de basis van onze vertrouwensrelatie met een klant, dat vind ik belangrijk.”

Ontzorgen

“Als een vermogensbeheerder tegen iets aanloopt, weet hij dat hij bij ons terecht kan. Dat wij er alles aan doen om een oplossing te vinden waarmee die vermogensbeheerder vooruit kan. Hetzelfde geldt wanneer een klant een vraag heeft. Dan wil ik die klant goed te woord staan en naar tevredenheid helpen. Je zou kunnen zeggen dat ik ontzorg op de achtergrond. Ik wil een steun en toeverlaat zijn, die zorgt dat alles soepel verloopt. Dat vind ik leuk om te doen, daarom werkt het ook goed, denk ik. Het gaat mij om het faciliteren. Daar heb ik schik in. Zodat bijvoorbeeld mijn collega’s kunnen zeggen: ‘Ik neem een dag vrij’, in de wetenschap dat alles prima doorloopt.”

Neem contact op met Jeroen

reCAPTCHA is required.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.