Kosten pensioen beleggen

In het Financieel Dagblad van maandag 25 januari 2021 (pagina 27) is het artikel ‘Grote verschillen in kosten bij aanbieders voor aanvullende pensioen’ gepubliceerd. De in dit artikel vermelde kosten van Sequoia Vermogensbeheer voor pensioen beleggen zijn onjuist vermeld. In het Financieel Dagblad van woensdag 27 januari 2021 is dit gerectificeerd. De tekst leest u hier:
Erratum Financieel Dagblad 27-01-2021.

Kosten pensioen beleggen

In de afbeelding hieronder staat het gecorrigeerde overzicht (bron: AF Advisors en Financieel Dagblad). Het opgenomen percentage voor Sequoia Vermogensbeheer betreft het maximale percentage. In het overzicht is geen rekening gehouden met onder andere de manier van klantbediening (zelf beleggen via internet of persoonlijk via een vermogensbeheerder), eventuele overige (vaste) kosten, de hoogte van de inleg en eventuele bijstortingen en het rendement. De tabel geldt alleen voor pensioen beleggen, voor andere vormen van beleggen gelden andere tarieven.

Beleggingen vergelijken

Beleggingsvergelijkingen maken is lastiger dan u denkt, de juiste afwegingen maken wordt daardoor een nog grotere uitdaging; wat moet je vergelijken, hoe moet je vergelijken, worden alle facetten wel meegenomen? Zelfs specialisten krijgen dit vaak niet voor elkaar. Wij helpen u graag om geen appels met peren te vergelijken. Heeft u vragen over bovenstaande? Of heeft u andere vragen over onze transparante tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088-205 79 79. Of vraag een berekening aan van de kosten voor uw eigen specifieke situatie.

 

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.