Klant worden

Stap voor stap naar solide groei

Kennismaken

De eerste kennismaking vindt plaats bij u thuis of bij ons op kantoor. Uit ervaring blijkt dat het vaak verstandig is om eerst een goed Financieel Plan te maken om inzicht te hebben in de totale financiële situatie en om te bepalen wat het vrij belegbaar vermogen is. Daarvoor hebben wij gecertificeerde Financiële Planners in dienst.

Opstellen risicoprofiel

Vervolgens stellen we samen een persoonlijk risicoprofiel op. Dit profiel geeft de verhouding weer tussen het rendement en risico dat het beste bij u past.

Vermogensplan

Na het vaststellen van uw risicoprofiel stellen we een vermogensplan op. Dit plan geeft helder weer hoe uw vermogen over de verschillende beleggingscategorieën wordt verdeeld. Met een zorgvuldig gekozen beleggingsmix wordt voor u een portefeuille samengesteld die het beste bij u past. Ook wordt een scenario analyse gemaakt die inzicht geeft in de toekomstige (verwachte) ontwikkeling van uw vermogen.

Overeenkomst

Na de ondertekening van de overeenkomst gaat Sequoia Vermogensbeheer voor u aan de slag. U krijgt een duidelijk overzicht van de gemaakte afspraken. Heeft u elders al een beleggingsportefeuille? Over het 'gedoe' van overstappen kunnen we kort zijn, dit nemen wij u uit handen.

Regelmatig contact

Minstens één keer per jaar bekijken we in een persoonlijk gesprek met u of de uitgangspunten voor het beheer van uw vermogen nog volstaan. Daarnaast ontvangt u van ons iedere drie maanden een rapportage. We bespreken dan de waarde van uw vermogen, de ontwikkelingen op de financiële markten en mogelijke volgende stappen. Uiteraard kunt u naast deze momenten altijd direct contact opnemen met uw vermogensbeheerder.

Daarnaast...

mag u ons altijd bellen of e-mailen als u vragen heeft. Natuurlijk belt u niet via een call center, wij nemen gewoon zelf de telefoon op.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.