Tussentijds overdragen opgebouwd lijfrentekapitaal

Bent u al bezig met het opbouwen van aanvullend pensioen via een lijfrentekapitaal? Dan kan het zijn dat de kosten van uw huidige polis hoog zijn. Goed nieuws is dat u het opgebouwde vermogen in uw huidige polis tussentijds kunt overdragen aan Sequoia Vermogensbeheer.

Waardeoverdracht

U kunt opgebouwd pensioengeld binnen een fiscaal vriendelijk product, zoals een lijfrente, overboeken van de ene naar de andere aanbieder. Dit noemen we waardeoverdracht. Wij zijn aangesloten bij het PSK (Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdracht), waardoor waardeoverdracht snel en eenvoudig geregeld wordt

Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdracht

Waardeoverdracht moet zeer nauwkeurig gebeuren in verband met mogelijke fiscale consequenties. Het Verbond van Verzekeraars en de Nederlandse Vereniging van Banken hebben afspraken gemaakt voor een soepele waardeoverdracht en deze afspraken vastgelegd in het PSK. Banken, verzekeraars en beleggingsondernemingen houden zich aan deze afspraken. Meer informatie vindt u op de websites van het Verbond van Verzekeraars en de Nederlandse Vereniging van Banken.

Waardeoverdracht naar Sequoia

Kiest u voor waardeoverdracht van een andere aanbieder naar Sequoia? Dan begeleiden wij u hier persoonlijk bij en nemen u zo veel mogelijk werk uit handen. Als u kiest voor waardeoverdracht van Sequoia naar een andere partij, dan heeft u het Aanvraagformulier overdracht lijfrentekapitaal nodig.

Vrijblijvend gesprek

Wilt u ook met een mooi rendement aanvullend pensioen opbouwen via de ervaren aanpak van Sequoia? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.