Succesvol beleggen in acht stappen

1. Accepteer de koers

Aandelenkoersen kunnen flink schommelen door onverwachte gebeurtenissen. Moet ik nu kopen of nog even wachten? Zijn de koersen wel te voorspellen? In dit filmpje geeft Jacqueline Siderius u het antwoord.

Meer informatie

2. Pas op voor beursgoeroe's

Veel beleggers denken dat ze op zoek moeten naar een fondsmanager. Fondsmanagers en hedge fundmanagers hebben dan ook vaak een uitgesproken mening over beursontwikkelingen. Is het verstandig om naar ze te luisteren? Fred Jonkman geeft hier zijn visie.

Bekijk onze fondsen

3. Let op de kosten

De focus van beleggen wordt altijd gelegd op het rendement. Maar beleggen brengt ook kosten met zich mee. De hoogte van het rendement heeft u niet in de hand; de hoogte van de kosten wel. Herma de Wit geeft tips in het vergroten van de netto-opbrengst.

Bekijk onze tarieven

4. Risicospreiding

Een gezonde portefeuille moet uit verschillende beleggingen bestaan vertelt Aggie Spijkers in dit filmpje. Wilt u voorkomen dat u te veel risico loopt? Wilt u dat de waarde van uw portefeuille niet te veel beweegt? Luister dan even naar haar advies.

Meer over uw risicoprofiel

5. Discipline

Het is verleidelijk om met de trends mee te gaan en aandelen te kopen als koersprijzen stijgen of te verkopen als de koersprijzen dalen. Maar is dit wel zo verstandig? Volgens Dian Huyssen van Kattendijke moet u geduld hebben.

Onze visie op vermogensbeheer

6. Blijf in balans

Het is belangrijk om de juiste balans en mix van beleggingen te vinden. Maar uw portefeuilleverdeling zal constant veranderen. In dit filmpje wordt uitgelegd waarom herbalanceren nodig is.

Ons beleggingsbeleid

7. De bouwstenen van onze beleggingsvisie

Beleggen loont, maar natuurlijk kent beleggen ook risico’s. Om zowel risico’s als kansen in te schatten, stellen wij regelmatig een beleggingsvisie op. Op basis van deze visie en úw risicobereidheid, vullen wij uw beleggingsportefeuille in.

Meer informatie

8. Inloggen met tweefactorauthenticatie

In deze film leggen we uit hoe je moet inloggen in het webportaal van Sequoia Vermogensbeheer met tweefactorauthenticatie.

Meer informatie

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.