Financiële planning

Haalbaarheid vermogensdoelstelling

Een financieel plan helpt bij het in kaart brengen van de actuele financiële situatie en het plannen van de financiële toekomst. Om inzicht te krijgen in de haalbaarheid van uw vermogensdoelstelling maken onze FFP gecertificeerde financieel planners voor u, als relatie van Sequoia Vermogensbeheer, een toekomstgericht financieel plan. Hiermee berekenen we uw financiële draagkracht. Het vormt één van de pijlers van uw vermogensplan.

Gesprekspartner

Er doen zich regelmatig situaties voor waarbij u graag geholpen wilt worden met uw financiële planning. Sequoia is voor al deze vragen de juiste gesprekspartner. Wij kennen uw situatie immers al en samen met u bekijken we uw situatie. Misschien wilt u over niet al te lange tijd met pensioen en wilt u weten of uw vermogen voldoende is gegroeid om dit mogelijk te maken. Of u heeft een vraag over vermogensoverdracht naar uw kinderen. Neem dan contact op met uw eigen vermogensbeheerder bij Sequoia.

Complexe financiële zaken begrijpelijk maken

Tijdens een intake inventariseren we uw financiële situatie. Vervolgens analyseren we deze en stellen we een voor uw situatie passend financieel plan op. Wij kunnen complexe financiële zaken begrijpelijk maken. Met onze expertise, oprechte interesse en persoonlijke betrokkenheid nemen wij u de financiële zorgen uit handen.

Bijzondere momenten

In uw leven doen zich tal van bijzondere momenten voor die gevolgen hebben voor uw financiële situatie. Vaak hebben ze ook een emotionele weerslag. Dan is het fijn te weten dat wij uw financiële zaken behartigen. En de gevolgen voor u in kaart kunnen brengen. Zodat u zich volledig kunt richten op de dingen die voor u belangrijk zijn. Op uzelf, uw familie, omgeving of onderneming.

Relationele gebeurtenissen

U wilt gaan samenwonen of een geregistreerd partnerschap aangaan. Misschien wilt u trouwen. Maar ook bij scheiden of overlijden staan wij u met raad en daad bij.

Kinderen

U wilt uw kinderen straks laten studeren. Mogelijk wilt u ze dit jaar geld schenken. Wat zijn dan uw financiële mogelijkheden en kunt u dan toch uw vermogensdoelstellingen nog halen?

Wonen en hypotheek

Heeft u plannen om te gaan verhuizen? Wilt u een andere woning kopen of laten bouwen? Er komt dan veel op u af. Elke verandering in uw woonsituatie kunnen wij voor u doorrekenen.

Werk en Pensioen

In uw werkzame leven bouwt u pensioen op voor later. Hoe ziet uw financiële situatie eruit als u arbeidsongeschikt zou worden? Bouwt u genoeg pensioen op en wat kunt u er mee doen? Wij helpen u om een goede oudedagsvoorziening te treffen. U leest er hier meer over.

Ondernemen en bedrijfsovername

Waar moet u op letten als u een bedrijf koopt of verkoopt? En wat brengt het ondernemerschap aan verplichtingen met zich mee voor uw financiële huishouding? Sequoia Vermogensbeheer geeft u inzicht.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.