Onze werkwijze

Onze dienstverlening is helder en persoonlijk, het doel van onze aanpak is om u volledige rust te geven op het vlak van vermogensbeheer. Dat begint met inzicht.

Stap voor stap naar solide groei

Stap 1 - Kennismaken

De eerste kennismaking vindt plaats bij u thuis of bij ons op kantoor. Uit ervaring blijkt dat het vaak verstandig is om eerst een goed Financieel Plan te maken om inzicht te hebben in de totale financiële situatie en om te bepalen wat het vrij belegbaar vermogen is. Daarvoor hebben wij gecertificeerde Financiële Planners in dienst.

Stap 2 - Opstellen risicoprofiel

Vervolgens stellen wij een persoonlijk risicoprofiel op. Dit profiel geeft de verhouding weer tussen het rendement en risico dat het beste bij u past.

Stap 3 - Vermogensplan

Op basis van het risicoprofiel maken wij een vermogensplan. Daarin staat op hoofdlijnen hoe wij voor u willen gaan beleggen. Dit vermogensplan bespreken we met u.

Vermogensbeheer volgens Sequoia

Stap 4 - Vermogensbeheer­overeenkomst

Op grond van het vermogensplan kunt u een gefundeerde beslissing nemen. Die wordt bekrachtigd met een vermogensbeheerovereenkomst. Nadat u deze overeenkomst heeft getekend, kunnen wij uw vermogen in uw naam beheren en heeft u een duidelijk overzicht van de gemaakte afspraken. Heeft u elders al een beleggingsportefeuille? Over het 'gedoe' van overstappen kunnen we kort zijn, dit nemen wij u uit handen.

Stap 5 - Regelmatig contact

Minstens één keer per jaar bekijken we in een persoonlijk gesprek met u of de uitgangspunten voor het beheer van uw vermogen nog volstaan. Daarnaast ontvangt u van ons iedere drie maanden een rapportage. We bespreken dan de waarde van uw vermogen, de ontwikkelingen op de financiële markten en mogelijke volgende stappen. Uiteraard kunt u naast deze momenten altijd direct contact opnemen met uw vermogensbeheerder.

Daarnaast...

mag u ons altijd bellen of e-mailen als u vragen heeft. Natuurlijk belt u niet via een call center, wij nemen gewoon zelf de telefoon op.

Inloggen

Bij onze depotbanken kunt u online de ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille volgen. Via onderstaande links kunt u inloggen: