Tarieven

Omdat we houden van duidelijkheid, geven we u hieronder de exacte kosten van ons vermogensbeheer tot achter de komma. Zodat u ziet dat we het menen als we praten over transparant.

Aangezien onze relaties uniek zijn, zijn onze rendementen niet standaard. Indien u meer wilt weten over onze rendementen, nodigen wij u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Zo voorkomen wij dat u appels met peren gaat vergelijken.

De koppeling tussen de waarde van uw portefeuille en onze vergoeding zorgt ervoor dat uw en ons belang parallel lopen.

Tarieven Sequoia Vermogensbeheer per kwartaal

Swipe om alle tarieven te bekijken
Vermogensbeheer Vermogensadvies Collectief Beheer
Bij een portefeuille tot € 500.000,- 0,25%
Bij een portefeuille vanaf € 500.000,- 0,25%
Bij een portefeuille vanaf € 1.000.000,- 0,20% 0,25%
Bij een portefeuille vanaf € 2.000.000,- 0,15% 0,20%

 

Niet omdat het moet, maar uit overtuiging

Sequoia heeft maar één bron van inkomsten: de vergoeding die u als klant aan ons betaalt. Dat is al zo sinds onze start in 2000, dus lang voordat het in 2014 wettelijk verplicht werd. Door deze manier van werken zijn de kosten volkomen inzichtelijk. Bij ons hebt u niet te maken met verborgen provisies en indirecte beloningen. Daarom hebben wij geen enkel belang bij de verkoop van een bepaalde belegging.

In de tabel hiernaast staan de kosten voor onze dienstverlening per kwartaal, zodat u ziet dat we het menen als we praten over transparant. De tarieven voor Vermogensbeheer en Vermogensadvies zijn exclusief BTW. De tarieven voor Collectief Beheer zijn inclusief BTW.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en keuze van dienstverlening kunnen de uiteindelijke kosten verschillen. Bent u benieuwd naar de totale kosten voor uw persoonlijke situatie? Vraag dan HIER uw kostenoverzicht aan.

Wij delen onze kennis graag. In onze video-serie leggen we het vervolg van deze zes basisstappen van succesvol beleggen uit.

Inloggen

Bij onze depotbanken kunt u online de ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille volgen. Via onderstaande links kunt u inloggen:


×