Tarieven

Omdat we houden van duidelijkheid, geven we u hieronder de exacte kosten van ons vermogensbeheer tot achter de komma. Zodat u ziet dat we het menen als we praten over transparant.

Aangezien onze relaties uniek zijn, zijn onze rendementen niet standaard. Wilt u meer weten over onze rendementen? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo voorkomen wij dat u appels met peren gaat vergelijken.

Bent u benieuwd naar de totale kosten voor uw persoonlijke situatie?

Vraag hier uw kostenoverzicht aan

Tarieven Sequoia Vermogensbeheer per kwartaal

Bij een portefeuillewaarde Vermogensbeheer
tot € 1.000.000,- 0,25%
vanaf € 1.000.000,- 0,20%
vanaf € 2.000.000,- 0,15%

 
 
Deze tarieven zijn exclusief BTW

Niet omdat het moet, maar uit overtuiging

Sequoia heeft maar één bron van inkomsten: de vergoeding die u als klant aan ons betaalt. Dat is al zo sinds onze start in 2000, dus lang voordat het in 2014 wettelijk verplicht werd. Door deze manier van werken zijn de kosten volkomen inzichtelijk. Bij ons hebt u niet te maken met verborgen provisies en indirecte beloningen. Daarom hebben wij geen enkel belang bij de verkoop van een bepaalde belegging.

In de tabel hiernaast staan de kosten voor onze dienstverlening per kwartaal, zodat u ziet dat we het menen als we praten over transparant. De tarieven voor vermogensbeheer zijn exclusief BTW.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en keuze van dienstverlening kunnen de uiteindelijke kosten verschillen. De tarieven van onze depotbanken vindt u hier.

De koppeling tussen de waarde van uw portefeuille en onze vergoeding zorgt ervoor dat uw en ons belang parallel lopen.

Wij delen onze kennis graag. In onze video-serie leggen we het vervolg van deze zes basisstappen van succesvol beleggen uit.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.