Sequoia en uw privacy

Gepubliceerd op: 03/07/2018

Eind mei ontving u van talloze bedrijven een vernieuwd privacy beleid. Ook wij stuurden u ons Privacy Statement. Hoe zit het ook al weer?

De AVG
De AVG heeft als doel persoonsgegevens beter te beschermen en die bescherming in de gehele EU gelijk te trekken. Door de AVG krijgen mensen meer en sterkere privacy rechten. U heeft bijvoorbeeld recht op inzage, correctie, aanvulling, afscherming en verwijdering van uw persoonsgegevens. Voor organisaties gelden meer verplichtingen om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. Voor meer informatie over de AVG en wat dit voor u betekent, verwijzen wij u naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat betekent de AVG voor u en Sequoia?
Bij Sequoia staat privacy altijd al hoog in het vaandel. Daarom werken we al jaren met een geavanceerd systeem waarin we uw persoonlijke gegevens en onze onderlinge communicatie zorgvuldig en veilig bewaren en bewaken. Ons beleid ten aanzien van de bescherming van uw gegevens hebben we vastgelegd in een Privacy Statement, dat u vindt u op onze website. Hier vindt u ook onze Algemene Voorwaarden, waar wij in artikel 11 ons beleid omtrent persoonsgegevens hebben beschreven.

Nieuwsbrief
Wij gaan er vanuit dat u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen rondom Sequoia Vermogensbeheer en uw portefeuille en dat u onze informatie op prijs stelt. Daarom ontvangt u eens per kwartaal onze nieuwsbrief waarin wij de belangrijkste zaken met u delen. Wanneer u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, dan kunt zich hier uitschrijven.

 

Dit artikel is gepubliceerd in Nieuwsbrief 2018-03. Wilt u de (rest van de) gehele nieuwsbrief lezen? Klik dan H I E R.

PetraWit

Petra Kooy

"Wat mij aanspreekt bij Sequoia is het persoonlijke contact met de klant."

Inloggen

Bij onze depotbanken kunt u online de ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille volgen. Via onderstaande links kunt u inloggen: