Altijd inzicht in uw beleggingsportefeuille

Sequoia is een betrokken en servicegerichte vermogensbeheerder. Wij zetten de klant altijd op de eerste plaats. Onze manier van werken is transparant. U kunt overal en altijd zien hoe uw beleggingsportefeuille rendeert en wat onze veranderingen zijn geweest.

Klantenportaal

Om u altijd toegang te geven tot uw portefeuille, kunt u via onze website inloggen op ons klantenportaal. In deze beveiligde webomgeving kunt u snel zien wat de actuele waarde van uw portefeuille is. Ook ziet u hoe uw vermogen is verdeeld over de verschillende beleggingscategorieën en wat het rendement (vanaf startdatum) is. Alle informatie over uw beleggingen kunt u hier vinden. U kunt er bijvoorbeeld ook de contracten inzien die wij met elkaar zijn aangegaan.

Veilige webomgeving

De gegevens betreffende uw portefeuille zijn alleen voor u bedoeld. Wij doen er dan ook alles aan om uw gegevens veilig te stellen. Zo maken we gebruik van een zeer geavanceerd klantenportaal. Dat wil zeggen dat de software betrouwbaar is en dat de webomgeving goed bereikbaar is. De toegang is extra beveiligd door middel van een tweefactor authenticatie.

Extra veilig met tweestapsverificatie

Voor de toegang tot het klantenportaal maakt Sequoia gebruik van tweestapsverificatie. Deze vorm van extra beveiliging zien we steeds vaker op het internet. Er zijn verschillende manieren waarop tweestapsverificatie kan plaatsvinden. Wij hebben gekozen voor Google Authenticator.

Google Authenticator

Veel bedrijven gebruiken Google Authenticator als extra beveiliging. Het is een app die werkt op alle pc’s, smartphones en andere mobiele devices. Voor het installeren van de app, hebben we een handleiding geschreven. Hierin staat ook beschreven hoe u kunt inloggen op het klantenportaal.

Hulp of vragen

Bent u niet zo handig met internet of nieuwe applicaties, geen nood. Wij hebben de toegang tot het klantenportaal zeer gebruikersvriendelijk gemaakt. Als u er niet uitkomt, bel ons dan gerust. Wij helpen u graag om veilig toegang te krijgen tot uw beleggingsportefeuille.

Bent u op zoek naar een betrokken vermogensbeheerder die u overal en altijd inzicht geeft in uw beleggingsportefeuille? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u!

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.