Up-to-date met vernieuwde website en portaal

Portaal: hoe werkt het?
Via de website van Sequoia kunt u inloggen in uw portefeuille. U ziet in één oogopslag de actuele waarde van de portefeuille, het rendement en de vermogensverdeling. Daarnaast kunt u doorklikken voor verdere informatie over uw portefeuille. Zo kunt u bijvoorbeeld het rendement vanaf de startdatum, het vermogensverloop en een actueel overzicht van alle beleggingen zien. U kunt ook de rapportages van de vorige kwartalen raadplegen.

Inloggen
Om in te loggen in uw portefeuille bezoekt u onze website www.sequoiabeheer.nl. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’, klik op ‘Sequoia Vermogensbeheer’ en vul uw portefeuillenummer, uw e-mailadres en uw wachtwoord in. Vervolgens wordt u gevraagd om een extra beveiligingscode in te voeren met behulp van Google Authenticator.

Dubbele beveiliging
Google Authenticator is een app op uw smartphone, waarmee een extra beveiligingscode bovenop uw wachtwoord wordt gegenereerd. Veel bedrijven maken ook al gebruik van deze beveiligingsmethode. Voordat u de eerste keer op ons vernieuwde portaal inlogt, is het van belang dat u deze app op uw telefoon installeert. Klik HIER voor een korte handleiding om te zien hoe u dat eenvoudig doet.

Hulp nodig of vragen
Wij adviseren u om de extra beveiliging via de tweefactor-beveiliging te gebruiken. Wilt u hier van afzien, dan kunt u dat schriftelijk bij ons kenbaar maken door een brief naar ons te sturen of via een mail naar secretariaat@sequoiabeheer.nl. Heeft u hulp nodig bij het inloggen of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088-205 79 79.

Dit artikel is gepubliceerd in Nieuwsbrief 2019-01. Wilt u de gehele nieuwsbrief lezen? Klik dan HIER.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een korte handleiding.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.