Verzending kwartaalrapportages

Tot nu toe ontvangen onze klanten hun kwartaalrapportage via een e-mail met een versleutelde bijlage. Dat verandert vanaf oktober 2023. Vanaf dan stellen wij de rapportages beschikbaar via de beveiligde omgeving in ons webportaal.

Het Sequoia webportaal biedt de volgende voordelen:

  • Verbeterde veiligheid van gevoelige informatie: ons webportaal maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals tweestapsverificatie, om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de rapportages.
  • Alle rapportages op één plek: de rapportages worden centraal opgeslagen in het webportaal, waardoor ze gemakkelijk zijn te beheren, doorzoeken en raadplegen, op ieder gewenst moment.
  • Uitgebreide communicatie: in het webportaal staan niet alleen de rapportages, maar ook andere informatie, zoals jaaroverzichten van de bank, contracten, brieven en dergelijke.

 

Onze klanten hebben nu al toegang tot hun eigen omgeving in ons webportaal via https://sequoia.vermogensrapportages.nl/. Bent u klant van Sequoia en maakt u hiervan nog geen gebruik, bent u uw inloggegevens vergeten of wilt u hulp van ons bij het inloggen? Bekijk dan eens de uitlegvideo of raadpleeg de handleiding of neem contact met ons op.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.