Veilig beleggen en privacy

Doordat de fysieke beursvloer heeft plaatsgemaakt voor een digitale beursvloer, is beleggen veel toegankelijker geworden. Maar aan die online toegankelijkheid kleven ook risico’s. De bescherming van uw gegevens heeft bij ons dan ook topprioriteit. Bij ons kunt u veilig beleggen met maximale toegang tot uw beleggingsportefeuille.

Privacy en veilig beleggen

Sequoia is een servicegerichte en betrokken vermogensbeheerder. Om ons werk goed te kunnen doen, stellen wij u veel vragen. De bescherming van uw gegevens is een essentieel onderdeel van ons werk. Wij vragen dan ook enkel gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor een goede dienstverlening. Bovendien houden we ons aan de wet AVG; alleen personen die bevoegd zijn om uw gegevens in te zien, krijgen toegang. Privacy en veilig beleggen gaan hand in hand bij Sequoia.

Wees alert

Cybercriminelen en hackers proberen ook toegang te krijgen tot uw gegevens. Uiteraard hebben ze hiertoe geen bevoegdheid, maar ze maken gebruik van fouten in de software of proberen op een andere listige manier gegevens los te futselen bij de gebruiker. Wees alert op berichten waarbij u gevraagd wordt om op een link te klikken of om uw inloggegevens te delen. Controleer altijd of u daadwerkelijk met een bevoegde organisatie te maken hebt.

Veilig beleggen via ons klantenportaal

Om ervoor te zorgen dat u overal en altijd veilig inzage krijgt in uw beleggingsportefeuille, kunt u inloggen in ons klantenportaal. Hier kunt u in een beveiligde webomgeving en met gebruikmaking van betrouwbare software inloggen op uw eigen rekening. Om de toegang tot uw rekening extra te beschermen, hebben we gekozen voor twee staps verificatie. Nadat u hebt ingelogd op uw rekening, ontvangt u een code via uw mobiele telefoon. Na het invoeren van deze code kunt u uw gegevens inzien. Het vergt een extra handeling, maar is wel veel veiliger.

Veilig beleggen met Sequoia

U kunt in deze kennisbank en op onze site nog meer lezen over de werking van ons klantenportaal, het waarborgen van uw privacy en hoe u overal veilig inzage heeft in uw beleggingsportefeuille. Hebt u toch nog vragen over uw veiligheid of over de werking van het klantenportaal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.