Sequoia en Castanje bundelen krachten

Vermogensbeheerders uit Oosterbeek en ’s-Hertogenbosch gaan samen verder

Sequoia Vermogensbeheer uit Oosterbeek en Castanje Vermogensbeheer uit ’s-Hertogenbosch bundelen hun krachten. De samenwerking is begin van dit jaar officieel geworden. “We voegen het beste van twee werelden samen”, aldus Dian Huyssen van Kattendijke van Sequoia Vermogensbeheer.

Sequoia en Castanje werkten de afgelopen jaren op een aantal onderdelen al samen. Dat beviel beide partijen zo goed dat er nu een volgende stap is gezet. De samenwerking betekent dat de bedrijven nog meer samen optrekken, al blijven beide bedrijfsnamen bestaan.

Zowel Sequoia als Castanje hanteert een persoonlijke benadering, waarbij de klant op nummer één staat. In een wereld die steeds digitaler wordt en waarin alles draait om vertrouwen, vinden beide beheerders dat persoonlijk contact voorop moet staan.

Voordelen van de samenwerking zijn bijvoorbeeld aan de ‘achterkant’ zichtbaar waar de systemen in elkaar worden geschoven, iets wat ook geldt voor beide researchafdelingen. Zo verbetert de efficiency waardoor er meer ruimte overblijft voor persoonlijk contact met de klanten. Franke Burink van Castanje Vermogensbeheer: “Door de bundeling van onze kennis en ervaring in een wereld waarin de wet- en regelgeving snel veranderen en steeds ingewikkelder worden, kunnen wij nog meer aandacht aan onze klanten geven.”

Algemeen

Sequoia Vermogensbeheer is in 2000 opgericht door Dian Huyssen van Kattendijke en Herma de Wit. Vanuit de bankwereld besloten de dames voor zichzelf te beginnen om meer tijd aan de klant te kunnen besteden.

De voorloper van Castanje Vermogensbeheer zag in 1996 het levenslicht. In 2009 zette Franke Burink dit vermogensbeheerbedrijf voort. Vincent Hoffmans sloot zich in 2013 bij Castanje aan.

Vanaf begin dit jaar gaan beide bedrijven samen verder, maar ze behouden elk hun eigen naam. Wilt u meer weten over onze samenwerking? U leest er alles over in dit digitale magazine.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.