sequoia-jos

Jos Otten

Assistent Vermogensbeheer

"Er moet een klik zijn, je wilt met mensen werken die met gelijke insteek dezelfde kant op willen."

Aanpakker

“Als officemanager heb ik een ondersteunende rol op de achtergrond, maar ik ben vaak de eerste persoon waar klanten mee te maken hebben. Sequoia is opgericht in augustus 2000 door Dian en Herma, en een paar maanden later kreeg ik de mogelijkheid om hen te ondersteunen. Op dat moment was ik nog bezig met mijn laatste assurantie-opleiding. Nadat ik daarvoor mijn diploma heb gehaald, ben ik meteen doorgegaan met een opleiding Beleggen. Ik werkte voordien als officemanager/secretaresse bij een makelaar, een projectontwikkelaar en een assurantiekantoor/bankfiliaal. In alle gevallen waren het kleine bedrijven waar je breed georiënteerd moet zijn, zelfstandig werkt en verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen binnen het bedrijf. De overstap naar Sequoia was een logisch vervolg en nu, ruim 16 jaar later, ben ik nog steeds blij met die keuze.”

Empathisch

“Waarom Herma en Dian besloten om met mij in zee te gaan? Ik denk omdat er aansluiting was, op meerdere vlakken. Ik houd van aanpakken, was gewend zelfstandig te werken en ben klantgericht. Daarnaast moet er een klik zijn, je wilt met mensen werken die met gelijke insteek dezelfde kant op willen. Misschien heeft mijn leeftijd ook een rol gespeeld, je staat toch anders in het leven dan wanneer je net uit de schoolbanken komt. Dat verschil werkt ook door in hoe je met mensen omgaat, je inlevingsvermogen gaat verder. Daarnaast ben ik open, gericht op mensen en het contact met de klant vind ik ontzettend leuk.”

Vertrouwd

“Nu ik al zoveel jaren meedraai, ben ik, naast ondersteuner voor de vermogensbeheerders, ook een bekend gezicht bij ontvangst of vertrouwde stem aan de telefoon. Ik merk dat klanten dat prettig vinden. Ze worden niet steeds geconfronteerd met wéér een nieuwe contactpersoon, zoals dat vaak bij banken het geval is. Een telefoongesprek mondt nog wel eens uit in het even van gedachten wisselen, omdat er veel beweging is op politiek of economisch gebied. Dat heeft natuurlijk direct uitwerking op de financiële markt. Nu weet de klant wel dat wij geen snelle jongens zijn. En dat aandacht voor de klant bij Sequoia voorop staat. Dat spreekt mij ook aan, om dan even van gedachten te wisselen. Het is natuurlijk gewoon mijn werk, maar het past ook echt bij mij.”

Neem contact op met Jos

reCAPTCHA is required.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.