Vacature Vermogensbeheerders

Vermogensbeheer is een ingewikkelde en abstracte zaak. Daarom houden we onze dienstverlening zo helder en persoonlijk mogelijk.

 

Ter uitbreiding van ons team van 12 bevlogen professionals zoeken wij zowel voor de regio Arnhem-Nijmegen als voor de regio ‘s-Hertogenbosch:

Vermogensbeheerders

Wat ga je doen:
Je bent een vakkundige en betrouwbare gesprekspartner voor zowel relaties, het lokale netwerk en je directe collega’s. Je bent in staat om de behoefte van relaties in kaart te brengen en te vertalen naar een concreet vermogensplan. Daarbij ga je deel uitmaken van een team van professionals (vermogensbeheerders, analisten en financieel planners). Als teamspelers bundelen we onze expertise om gezamenlijk het beste resultaat voor onze relaties te behalen.

Regio ‘s-Hertogenbosch
Jij bent in staat om ons marktaandeel in de regio ’s-Hertogenbosch te laten groeien. Met jouw commerciële skills en enthousiasme weet jij nieuwe contacten te leggen en deze om te zetten in succesvolle samenwerkingen. Je bent hierbij in de basis verantwoordelijk voor het opbouwen van een eigen relatieportefeuille

Regio Arnhem-Nijmegen
Je bent een private banker/vermogensbeheerder met jarenlange ervaring in het onderhouden van een relatieportefeuille. Je hebt de capaciteit deze te laten groeien vanuit je eigen netwerk vanwege de binding met het werkgebied Arnhem-Nijmegen.

Over Sequoia Vermogensbeheer
Sequoia Vermogensbeheer is een toonaangevende en volledig onafhankelijke vermogensbeheerder. We zijn gevestigd in Oosterbeek en sinds 2022 hebben we ook een kantoor in ’s-Hertogenbosch. Bij ons draait alles om échte verhalen. Al bijna 25 jaar staan wij voor een zeer persoonlijke benadering en professionele advisering. We stellen de belangen van onze relaties altijd op de eerste plaats. Ontmoet ons team.

Wat wij van je vragen:

 • Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring als private banker/vermogensbeheerder.
 • Voor de functie in ’s-Hertogenbosch heb je zeer ontwikkelde vaardigheden op het vlak van acquisitie. Sterke binding met het werkgebied ’s-Hertogenbosch en omgeving vinden we belangrijk.
 • Je werkt op minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt een commerciële instelling.
 • Daarbij ben je extravert, relatiegericht en een goede sparringpartner voor zowel relaties als collega’s.
 • Je hebt reeds ruime kennis & ervaring op het vlak van beleggingsdienstverlening en beschikt over de relevante diploma’s.
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als floreren in een team.
 • Voor beide functies zoeken we kandidaten die minimaal 32 uur per week willen werken.

Wat jij van ons kunt verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving in een professioneel en gezellig team.
 • Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij een salaris tussen € 75.000 – € 95.000,- bruto per jaar (bij een fulltime dienstverband), inclusief vakantiegeld en een pensioenvoorziening. Daarnaast een vergoeding voor reiskosten en mogelijk een jaarlijkse bonus. Daarnaast staat er op kantoor in Oosterbeek iedere dag een heerlijke lunch klaar!
 • Uitstekende groei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een informele sfeer waarin iedereen elkaar kent en waardeert.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 30 juni 2024 naar ons toe via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier Vermogensbeheerder

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Door dit formulier te versturen ga je akkoord met het privacy statement.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Inloggen

  Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

  Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

  Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.