View this email in your browser

Nieuwsbrief 3-2018


In onze vorige nieuwsbrief hadden we het al aangekondigd: vanaf deze editie heeft onze nieuwsbrief een geheel nieuw uiterlijk. Wij denken u hiermee op een gemakkelijke manier van informatie te voorzien. 

In deze nieuwsbrief vertellen we u over de ontwikkelingen in het afgelopen kwartaal, leest u een update over onze eigen fondsen en delen we andere praktische informatie met u. Ook informeren wij u graag over de mogelijkheden van ons vernieuwde online portaal. Scroll in deze mail helemaal naar beneden om te zien welke interessante artikelen wij u bieden.

Wij wensen u veel leesplezier!

Sequoia Vermogensbeheer

Het kwartaal in
een notendop

In het afgelopen kwartaal was de beweeglijkheid op de markten groter dan we in het afgelopen jaar gewend waren. De koersen van veel aandelen kenden een meer grillig verloop en dat gold ook voor de koersen van obligaties.
> lees verder

FundShare Sequoia Familie Aandelen Fonds

In februari van dit jaar is het FundShare Sequoia Familie Aandelen Fonds geïntroduceerd. U las erover in de vorige nieuwsbrief.
Wij vertellen u nu graag hoe de stand van zaken met betrekking tot dit fonds momenteel is.

 

> lees verder

FundShare Sequoia Quantum Satis


De focus in het Quantum Satis Fonds ligt op bedrijven die bovengemiddeld kunnen groeien, zoals technologie en (bepaalde) industrie. Deze focus op groei heeft in de afgelopen jaren een mooi rendement opgeleverd. Hoe ging het in het afgelopen kwartaal?                       
> lees verder

Makkelijker kan het niet!

 
 

U herkent het vast wel: u bent benieuwd naar de actuele stand van uw portefeuille. Of u wilt de rapportage van het vorige kwartaal bekijken. Natuurlijk kunt u daarvoor contact met ons opnemen of de documenten opzoeken in uw administratie.

Maar wist u dat u deze gegevens eenvoudig zelf, wanneer u dat wilt, kunt bekijken? Ons online portaal is namelijk vernieuwd en biedt u
op ieder gewenst moment een veilige omgeving om uw gegevens te bekijken. 

> lees verder

U, Sequoia en de AVG


Eind mei ontving u van talloze bedrijven een vernieuwd privacy beleid. Ook wij stuurden u ons Privacy Statement. Hoe zit het ook alweer?
> lees verder

Succesvol Beleggen in Zes Stappen

 

Op onze website staan verschillende video's waarin wij de basisregels voor succesvol beleggen uitleggen. Het eerste filmpje uit deze videoreeks, Accepteer de koers, kunt u hieronder bekijken.
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie bent van Sequoia Vermogensbeheer,
Stationsweg 6, 6861 EG  Oosterbeek, 088-205 79 79,
www.sequoiabeheer.nl

Stelt u het ontvangen van onze nieuwsbrief niet langer op prijs?
Dan kunt u zich via de link onderaan deze nieuwsbrief afmelden.
Copyright ┬ę 2018, Sequoia Vermogensbeheer N.V.

De artikelen in deze nieuwsbrief zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld door Sequoia Vermogensbeheer. Research hiervoor is verricht door Sequoia Vermogensbeheer.
Aan de publicatie(s) kunnen geen rechten worden ontleend. Sequoia is niet aansprakelijk voor enige schade die het gevolg is van beleggingsbeslissingen die worden gemaakt op basis van deze publicatie(s). Sequoia Vermogensbeheer staat niet in voor de juistheid en volledigheid van informatie en aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. 
disclaimer | afmelden | contactinloggen