View this email in your browser

Nieuwsbrief 1-2019


Allereerst wensen wij u een gezond en voorspoedig nieuw jaar! Samen met u gaan wij graag weer fris van start in 2019!

De laatste drie maanden van 2018 waren op beursgebied nogal turbulent.
In het artikel 'Het kwartaal in een notendop' blikken we terug en leest u onze visie. In deze nieuwsbrief vertellen wij u ook over onze vernieuwde website en lichten we de Vergelijkende Kostenmaatstaf toe. En natuurlijk bieden wij u nog meer interessante artikelen,
dus wij wensen u veel leesplezier!

Wilt u reageren op een artikel? Dat stellen wij zeer op prijs. Stuur gerust een
mail of bel ons om van gedachten te wisselen.

Sequoia Vermogensbeheer

Het kwartaal in
een notendop

Er gebeurde nogal wat in het laatste kwartaal van 2018 op beursgebied. Wij blikken terug op deze hectische periode en delen onze visie met u in een uitgebreid artikel.
> lees verder

Update FundShare Sequoia Familie Aandelen Fonds

Na een goed afgesloten derde kwartaal wist het fonds zich niet aan de ontwikkelingen in de markt te onttrekken en daalden de aandelen van de meeste bedrijven in de portefeuille fors. Vooral de aandelen van bedrijven die actief zijn in materialen of technologie werden geraakt.

> lees verder

Update FundShare Sequoia Quantum Satis Fonds

De focus in het Quantum Satis Fonds ligt op bedrijven die bovengemiddeld kunnen groeien, zoals technologie en bepaalde takken van de industrie. Deze focus op groei heeft in de afgelopen jaren een mooi rendement opgeleverd. Ook in 2018 leverde dat tot het einde van het derde kwartaal een mooi resultaat op.

> lees verder

Up-to-date met vernieuwde website

 

Via het beveiligde webportaal op de website van Sequoia Vermogensbeheer heeft u op elk gewenst moment van de dag inzage in uw portefeuille. In december hebben wij dit portaal compleet vernieuwd. Daardoor biedt het u nu nog meer informatie en inzicht dan voorheen.
Ook onze website heeft een facelift ondergaan:
vanaf nu informeren we u online uitgebreider en in een nieuw jasje.
Neemt u eens een kijkje?
> lees verder

Nader toegelicht:
de Vergelijkende Kostenmaatstaf (VKM)

 
 

Met de invoering van MIiFID II zijn alle vermogensbeheerders verplicht inzicht te geven in de indirecte en directe kosten die gepaard gaan met het beheren van of het adviseren over het vermogen. Hiervoor is de Vergelijkende Kostenmaatstaf (VKM) in het leven geroepen. Dit getal geeft u inzicht in deze kosten. Vanaf januari 2019 sturen wij periodiek een VKM overzicht mee met onze rapportage. 

> lees verder

Succesvol Beleggen Stap 3
Let op de kosten

 

Aan de hand van verschillende video's op onze website vertellen wij u over de basisregels voor succesvol beleggen. Klik eens op onderstaand filmpje om te zien wat Herma de Wit, vermogensbeheerder bij Sequoia, te vertellen heeft over stap 3. 
Step 3 Let op de kosten
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie bent van Sequoia Vermogensbeheer,
Stationsweg 6, 6861 EG  Oosterbeek, 088-205 79 79,
www.sequoiabeheer.nl

Stelt u het ontvangen van onze nieuwsbrief niet langer op prijs?
Dan kunt u zich via de link onderaan deze nieuwsbrief afmelden.
Copyright © 2019, Sequoia Vermogensbeheer N.V.

De artikelen in deze nieuwsbrief zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld door Sequoia Vermogensbeheer. Research hiervoor is verricht door Sequoia Vermogensbeheer.
Aan de publicatie(s) kunnen geen rechten worden ontleend. Sequoia is niet aansprakelijk voor enige schade die het gevolg is van beleggingsbeslissingen die worden gemaakt op basis van deze publicatie(s). Sequoia Vermogensbeheer staat niet in voor de juistheid en volledigheid van informatie en aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. 
disclaimer | afmelden | contactinloggen