Welk beleggingsfonds kiezen?

De beleggingsfondsen van Sequoia

Wij doen voortdurend onderzoek naar de beleggingsinstrumenten die we inzetten. Tijdens de beoordeling van beleggingsfondsen, kwamen we tot de conclusie dat we ook zelf een aantal fondsen wilden oprichten. Vragen vanuit onze klanten speelden hierbij ook een rol. Enkele jaren verder hebben we inmiddels vier beleggingsfondsen opgericht. Maar welk beleggingsfonds kiezen we voor u?

Fundshare Sequoia Familie Aandelen Fonds

Eén van onze beleggingsfondsen is het Fundshare Sequoia Familie Aandelen Fonds. Dit fonds hebben we opgericht omdat wij geloven in de kracht van familiebedrijven. Wij hebben beursgenoteerde familiebedrijven uit Europa en Noord-Amerika geselecteerd, waarvan de betreffende familie een groot percentage aandelen in bezit heeft. Veel familiebedrijven blijken wereldwijd succesvol te zijn en leveren daarmee een waardevolle bijdrage aan werkgelegenheid en sociale netwerken. Het fonds kent een goede spreiding, waarbij de beweeglijkheid iets hoger is dan gemiddeld (lees de EB).

Fundshare Sequoia Quantum Satis Fonds

Het Fundshare Sequoia Quantum Satis Fonds is een dagelijks verhandelbaar fonds dat zich richt op aandelen die een sterke groei doormaken. Innovatieve bedrijven uit de informatietechnologie zijn daarom ruim vertegenwoordigd. Voor een goede spreiding kiezen we vooral voor bedrijven uit West-Europa, Noord-Amerika en Azië. Dit fonds is iets beweeglijker dan het Sequoia Familie Aandelen Fonds (lees de EBI).

Fundshare Sequoia Wereld Aandelenfonds

Een ander fonds is het Fundshare Sequoia Wereld Aandelenfonds. Hiermee richten we ons op aandelen van bedrijven in ontwikkelde landen wereldwijd, met een bestendige winstgroei. Ook kunnen ETF’s deel uitmaken van de portefeuille. De beweeglijkheid van dit fonds is vergelijkbaar met dat van het Sequoia Familie Aandelen Fonds (lees de EBI).

Fundshare Sequoia Obligatie Fonds

Om het beantwoorden van de vraag ‘welk beleggingsfonds kiezen we voor u?’ nog iets moeilijker te maken, voegen we nog één fonds toe: het Fundshare Sequoia Obligatie Fonds. Met dit fonds richten we ons op obligaties en ETF’s van overheden, supra-nationals of bedrijven, genoteerd in grote valuta (vooral Euro). De beweeglijkheid van dit fonds is lager dan gemiddeld (lees de EBI).

Welk beleggingsfonds kiezen we voor u?

Maar welk beleggingsfonds kiezen we in uw situatie? Dat heeft te maken met uw vermogensdoelstelling en risicoprofiel. Met onze fondsen bieden wij een grote diversiteit aan beleggingsinstrumenten en risicospreiding. Hoe beweeglijker een fonds, hoe meer risico maar ook hoe meer rendement.

Portefeuille

Welk beleggingsfonds we voor u kiezen, kunnen we niet exact beantwoorden. We stellen voor u namelijk een portefeuille samen die precies voldoet aan uw wensen en doelstellingen. In die portefeuille kunnen één of meer van onze fondsen zitten. Mogelijk zitten er naast beleggingsfondsen ook andere beleggingsproducten in, zodat de portefeuille echt op uw lijf geschreven is.

Bent u benieuwd naar de beste samenstelling van uw portefeuille? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.