Advies

Heeft u vermogen dat u wilt laten beleggen met beheer, dus zonder er zelf naar om te hoeven kijken? Of heeft u behoefte aan echt onafhankelijk beleggingsadvies? Dan bent u bij Sequoia Vermogensbeheer aan het juiste adres!
Wij varen al 20 jaar onze eigen koers: betrokken, persoonlijk, oprecht en met een no-nonsense aanpak.

Vermogensadvies

Elk vermogen heeft zorg nodig. Maar u wilt geen zorgen over uw vermogen. Sequoia kan u hierbij helpen. Behalve het volledig beheren van uw vermogen kunt u er ook voor kiezen om het samen met ons te doen. Dan bepaalt u samen met onze vermogensbeheerders de samenstelling van uw beleggingsportefeuille. Geheel naar uw wens. Maatwerk dus. Er wordt rekening gehouden met uw voorkeuren, risicoprofiel en doelstelling. Onze zorgvuldige en persoonlijke werkwijze leidt tot een vermogensplan dat helder weergeeft hoe uw vermogen over de diverse beleggingscategorieën wordt verdeeld. Op basis van een met zorg samengestelde beleggingsmix wordt voor u een portefeuille samengesteld.

Beleggingsadvies à la Sequoia

Vervolgens geven wij u advies welke transacties u het beste kunt (laten) uitvoeren en waarom. Hierdoor blijft u volledig controle houden over de beleggingen. En over uw vermogen. Op basis van uw doelstellingen, het risicoprofiel en het beoogde rendement krijgt u van ons – bij een voorgenomen transactie – een analyse en de achtergronden van de overweging. U kiest vervolgens zelf of u mee gaat in dit advies.

Persoonlijk beleggen met Sequoia

Om echt maatwerk te kunnen leveren, is persoonlijke betrokkenheid vanzelfsprekend. Wij denken met u mee en hebben een signaalfunctie. Tenslotte is vermogensadvies mensenwerk.

Financieel advies à la Sequoia

Er zijn verschillende gebeurtenissen die vragen om herziening van uw vermogenssituatie. U gaat trouwen, verwacht gezinsuitbreiding of wilt gaan verhuizen. Mogelijk krijgt u een erfenis of wilt u eerder stoppen met werken. Onze FFP gecertificeerde financieel planners kunnen samen met u uw situatie inventariseren en de gevolgen ervan doorrekenen.

Wilt u meer informatie? Of wilt u weten hoe wij u geld beleggen?
Lees dan verder op deze site of neem contact met ons op.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een korte handleiding.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.