sequoia-petra-kooy

Petra Kooy

Officemanager

"Wat mij aanspreekt bij Sequoia is het persoonlijke contact met de klant."

Op rolletjes

“Ik ben officemanager bij Sequoia Vermogensbeheer sinds begin 2018. Samen met Jos Otten en Jeroen Krijger ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle administratieve zaken op rolletjes lopen. Daardoor kunnen de vermogensbeheerders zich richten op hun klanten.”

Ervaring in de financiële wereld

“Voordat ik in dienst kwam bij Sequoia heb ik tientallen jaren gewerkt bij één van de grote Nederlandse banken. Ik heb daar diverse functies vervuld, waardoor ik op heel veel terreinen in de financiële wereld ervaring heb opgedaan. Dat helpt mij natuurlijk enorm bij mijn werk bij Sequoia. Na zo’n lange tijd vond ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging buiten de bank. Na een uitstap in de bouwwereld ben ik weer terug in de financiële dienstverlening en dat bevalt uitstekend. Bij Sequoia spreekt mij vooral de persoonlijke band met de klanten erg aan, je ziet dat dat bij de grote banken steeds minder wordt.”

Persoonlijk contact

“Naast de werkzaamheden die het officemanagement met zich meebrengt, heb ik ook veelvuldig contact met de klanten. Vaak spreek ik hen aan de telefoon of ik ontmoet hen als ze op bezoek komen bij ons op kantoor in Oosterbeek. Het contact met de collega’s én met de klanten maakt dat ik mij bij Sequoia voel als een vis in het water.”

Neem contact op met Petra

reCAPTCHA is required.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een instructievideo.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.