Tarieven & Rendement

Omdat we een hekel hebben aan onduidelijkheid, geven we u hieronder de exacte kosten van ons vermogensbeheer tot achter de komma. Zodat u ziet dat we het menen als we praten over transparant.

Aangezien onze relaties uniek zijn, zijn onze rendementen niet standaard. Indien u meer wilt weten over onze rendementen, nodigen wij u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Zo voorkomen wij dat u appels met peren gaat vergelijken.

De koppeling tussen de waarde van uw portefeuille en onze vergoeding zorgt ervoor dat uw en ons belang parallel lopen.

Tarieven Sequoia Vermogensbeheer

Bij een portefeuille tot EUR 500.000,- 0,32%
Bij een portefeuille tot EUR 1.000.000,- 0,25%
Bij een portefeuille tot EUR 2.000.000,- 0,20%
Bij een portefeuille tot EUR 5.000.000,- 0,15%
Bij een portefeuille vanaf EUR 5.000.000,- 0,10%

Niet omdat het moet, maar uit overtuiging.

Sequoia heeft maar één bron van inkomsten: de vergoeding die u als klant aan ons betaalt. Dat is al zo sinds onze start in 2000, dus lang voordat het in 2014 wettelijk verplicht werd. Door deze manier van werken zijn de kosten volkomen inzichtelijk. Bij ons hebt u niet te maken met verborgen provisies en indirecte beloningen. Daarom hebben wij geen enkel belang bij de verkoop van een bepaalde belegging.

In de tabel geven wij een exact inzicht in de kosten voor ons vermogensbeheer per kwartaal (excl. BTW), zodat u ziet dat we het menen als we praten over transparant.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en keuze van de depotbank kunnen de uiteindelijke kosten verschillen. Voor onze klanten zijn de totale kosten helder. Bekijk hier de relevante documenten

Wij delen onze kennis graag. In onze video-serie leggen we het vervolg van deze zes basisstappen van succesvol beleggen uit.

Joke Slotboom kent Dian Huyssen van Kattendijke uit de tijd dat Dian nog bij ABN AMRO werkte. Ze ver...

Lees het verhaal

Inloggen

Bij onze depotbanken kunt u online de ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille volgen. Via onderstaande links kunt u inloggen: