De Kunst (en Kitsch) van het beleggen

Gepubliceerd op: 02/10/2018

Beleggen is een hele kunst. Maar kunst kan ook een goede belegging zijn! Tijdens een bijeenkomst in het Airborne Museum in Oosterbeek op 9 oktober vertelt Peter van Os erover.

Sequoia organiseert de bijeenkomst speciaal voor haar vrouwelijke klanten en een vriendin. Zij mogen een voorwerp meenemen waarvan zij zich afvragen of het kunst of kitsch is. Peter van Os is antiquair, art dealer en tevens gecertificeerd ‘Register Taxateur’ in kunst en antiek. Hij vertelt de dames op een bijzondere manier over de meegebrachte voorwerpen. Is het kunst? Of is het kitsch? En wat zou het waard zijn?

De bijeenkomst wordt geopend door Sarah Heijse, directeur van het Airborne Museum. Ook Sequoia zal een presentatie houden over de kunst van beleggen. Het belooft een bijzondere, inspirerende middag te worden!

Dit artikel is gepubliceerd in Nieuwsbrief 2018-04. Wilt u de (rest van de) gehele nieuwsbrief lezen? Klik danĀ H I E R.

 

Bron afbeelding bovenaan pagina: www.ietsfraais.nl/deining
Bron afbeelding Peter van Os: www.petervanos.nl

PetraWit

Petra Kooy

"Wat mij aanspreekt bij Sequoia is het persoonlijke contact met de klant."

Inloggen

Bij onze depotbanken kunt u online de ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille volgen. Via onderstaande links kunt u inloggen: