Het eerste lustrum voor Fundshare Sequoia Quantum Satis.

Gepubliceerd op: 19/01/2018

Met gepaste trots maken wij melding van het feit dat Quantum Satis afgelopen november het eerste lustrum heeft gevierd. Het Fundshare Sequoia Quantum Satis belegt momenteel in ongeveer 30 individuele aandelen, gespreid over 5 sectoren.

Het fonds is in die jaren steeds gericht geweest op aandelen die groei doormaken. Daardoor zijn technologische bedrijven vaak ruim vertegenwoordigd in de portefeuille van het fonds.

Het cumulatieve rendement over de afgelopen jaren bedraagt circa 80%!

Het fonds is ook beschikbaar voor niet-relaties van Sequoia Vermogensbeheer.  U kunt het fonds onder andere aankopen via broker: www.degiro.nl.

De (ISIN) fondscode van Quantum Satis is: NL0010257879

Voor de essentiële beleggingsinformatie (EBI) van het fonds gebruikt u de volgende link:
http://www.fundshare.nl/data/pdf/EBI-FundShare_Sequoia_Quantum_Satis_Fund.pdf.

Disclaimer
Deze uitleg dient u niet op te vatten als een uitnodiging om een aankoop te doen in het fonds. De uiting is niet bedoeld als advies of aanbeveling. Deze uitingen houden namelijk geen rekening met uw beleggingsdoelstellingen, uw persoonlijke financiële situatie en de risico’s die u kunt en wilt accepteren. Het is louter bedoeld om aan te geven dat wij trots zijn op het 5 jarig bestaan van het fonds.

04.Matthijs_Wubbels

Mathijs Wubbels

"Rendement is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar het gaat er ook om wat de klant met zijn vermogen wil bereiken."

Inloggen

Bij onze depotbanken kunt u online de ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille volgen. Via onderstaande links kunt u inloggen: