De Kunst (en Kitsch) van beleggen

Gepubliceerd op: 10/10/2018

Een volle 'Hall of Fame' in het Airborne Museum was op 9 oktober het decor van de speciale middag van Sequoia voor haar vrouwelijke klanten en een vriendin. De bijeenkomst stond in het teken van Kunst en Kitsch. Want beleggen is een hele kunst, maar kunst kan ook een goede belegging zijn!

De bijeenkomst werd geopend door Sarah Heijse, directeur van het Airborne Museum. Zij vertelde onder andere over de mooie plannen die het museum heeft om het verhaal van de oorlog ook voor toekomstige generaties te waarborgen. Vervolgens namen Herma de Wit en Mariëtte Maassen van Sequoia de dames (en één heer) mee in hun presentatie over ‘De Kunst van het beleggen’. Deze presentatie kunt u HIER nog eens bekijken.

Peter van Os is antiquair, art dealer en gecertificeerd ‘Register Taxateur’ in kunst en antiek. Hij vertelde op onderhoudende wijze over de objecten die de bezoekers hadden meegenomen. De vraag was natuurlijk of deze objecten ook daadwerkelijk onder de noemer kunst vallen en zo ja, wat de waarde dan zou zijn. Enkele dames waren in ieder geval zeer verrast.

Wilt u meer weten over ‘de kunst van het beleggen’? Neem gerust contact met ons op.

Sarah Heijse vertelt over de plannen van het Airborne Museum.

 

Herma de Wit en Mariëtte Maassen vertellen over de ‘kunst van het beleggen’.

 

Peter van Os bespreekt een meegebracht schilderij.

 

De dames (en één heer) luisteren geboeid naar Peter van Os.

 

Enkele meegebrachte kunst (of kitsch?) objecten.

 

PetraWit

Petra Kooy

"Wat mij aanspreekt bij Sequoia is het persoonlijke contact met de klant."

Inloggen

Bij onze depotbanken kunt u online de ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille volgen. Via onderstaande links kunt u inloggen: