Nieuw: FundShare Sequoia Familie Aandelen Fonds

Deze betrokkenheid en het oog op de continuïteit past in de beleggingsfilosofie van Sequoia. Daarnaast blijkt uit onderzoek van ons, maar ook van bijvoorbeeld de Universiteit van Sankt Gallen, dat de prestaties van aandelen van familiebedrijven op de beurs goed zijn.

Van start gegaan
FundShare Sequoia Familie Aandelen FondsHet fonds is van start gegaan met beleggingen in 40 aandelen. De belangen van deze aandelen in het fonds variëren van circa 2-3,5%, zodat er een behoorlijke spreiding is gerealiseerd. Ongeveer 65% van het fonds is belegd in Europa (inclusief Scandinavië en Zwitserland), de resterende 35% in Noord Amerika (VS en Canada). Er zijn minder bekende, maar zeker ook bekende namen in de portefeuille opgenomen. Zo zijn er enkele investeringsfondsen als Berkshire Hathaway van Warren Buffet, Investor van de familie Wallenberg en EXOR van de familie Agnelli. Er worden door deze families belangen genomen in verschillende andere bedrijven. Een andere categorie familiebedrijven is actief in de “productie” van goederen of diensten. Voorbeelden hiervan zijn Heineken, Continental AG, Moët Hennessy, Randstad, Husky Energy en Marriott International.

Wij zijn enthousiast!
Na een goede start met een stijging van 3% in de eerste weken had de onrust op de beurzen vanwege de dreiging over de importheffingen ook impact op het fonds. Het kwartaal werd (mede) daardoor met een verlies van 1,2% afgesloten.
Wij zijn enthousiast over de aanvulling die dit fonds biedt in het beleggingsuniversum en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een korte handleiding.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.