Fundshare Sequoia Wereld Aandelenfonds en Fundshare Sequoia Obligatiefonds

De nieuwe beleggingsfondsen van Sequoia

Sequoia is onlangs gestart met het beheer van twee beleggingsfondsen: het Fundshare Sequoia Wereld Aandelenfonds en het Fundshare Sequoia Obligatiefonds. Het zijn allebei sub-fondsen van het paraplu-beleggingsfonds FundShare UCITS Umbrella Fund (‘FundShare’). Met het beheer van deze beleggingsfondsen breiden we onze dienstverlening weer verder uit. Dat past helemaal in onze ambitie om u de beste spreiding in goede beleggingsproducten te bieden tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Fundshare Sequoia Wereld Aandelenfonds

Met dit fonds richten we ons op de wereldwijde aandelenmarkt voor een goed gespreide portefeuille van beursgenoteerde aandelen en ETF’s. Het doel is om een bovengemiddeld rendement te halen op de wat langere termijn. De beleggingen zijn gericht op bedrijven met een bestendige groei. Er worden in het fonds keuzes gemaakt op het gebied van regio’s en sectoren.

Opkomende markten

Het Sequoia Wereld Aandelenfonds kan ook investeren in kleine bedrijven (Small-Caps). Bovendien zal de geografische verdeling veranderen als economische ontwikkelingen daarom vragen. Zodoende kunnen investeringen in opkomende markten onderdeel uitmaken van de portefeuille. Het fonds wordt dagelijks verhandeld.

Fundshare Sequoia Obligatiefonds

Het Sequoia Obligatiefonds richt zich op de vastrentende obligatiemarkt. Het fonds investeert in obligaties of geldmarktinstrumenten die worden uitgegeven door overheden, supra-nationals of bedrijven. De looptijden van de obligaties kunnen variëren, evenals het land van de uitgevende instantie. Als de economische omstandigheden daartoe aanleiding geven, kan het fonds variëren naar looptijden en regio, mits het risico in lijn blijft met dat van de benchmark, de Bloomberg Barclays Euro Aggregate Bond Index.

Mix van obligaties

De portefeuille bestaat uit zowel staats- en staatsgerelateerde obligaties als bedrijfsobligaties. Op grond van tactisch inzicht kan het fonds deze mix veranderen, evenals de verdeling over de regio’s of looptijden. Dit betekent dat posities in opkomende markten onderdeel kunnen uitmaken van de portefeuille. Het fonds wordt dagelijks verhandeld.

EBI

Voor zowel het Fundshare Sequoia Wereld Aandelenfonds als het Fundshare Sequoia Obligatiefonds hebben wij brochures met Essentiële Beleggers Informatie (EBI).

Wilt u meer weten over het Fundshare Sequoia Wereld Aandelenfonds of Fundshare Sequoia Obligatiefonds? Lees dan verder op Fondsen of neem direct contact met ons op.

Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een korte handleiding.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.