Sequoia Quantum Satisfonds

Klantbehoefte aan beleggen in groei

Onze klanten hadden behoefte om wat bedragen te beleggen in aandelen die sterke groei doormaken. Een dagelijks verhandelbaar en laagdrempelig fonds was hiervoor de ideale oplossing. Met ultieme inspanning is het ons gelukt om eind 2012 het Sequoia Quantum Satisfonds op te richten. Quantum Satis betekent ‘de benodigde hoeveelheid’. Het doel is om uw vermogen optimaal te laten groeien gedurende een wat langere beleggingsperiode.

Sequoia Quantum Satisfonds

Het Sequoia Quantum Satisfonds richt zich op aandelen die groei doormaken. Bedrijven uit de (informatie)technologische sector maken de laatste tijd een bovengemiddelde groei door. Technologische bedrijven zijn daarom op dit moment ruim vertegenwoordigd in de portefeuille van het fonds dat in ongeveer 30 individuele aandelen belegt. Deze zijn verspreid over 5 sectoren en momenteel met nadruk op de sector Informatietechnologie. Het fonds spreidt aandelen over bedrijven in Noord-Amerika, West-Europa en Azië. In de Essentiële Beleggersinformatie (EBI) leest u waarop de bedrijven in het Sequoia Quantum Satis Fonds nog meer zijn geselecteerd.

Voorbeelden van bedrijven in het fonds:

  • Apple
  • Alibaba
  • Baidu
  • Sina
  • Facebook
  • ASML
  • OMV

Lustrum en 78 % rendement

Over de eerste 5 jaar behaalde het fonds een cumulatief rendement van ca. 78%. Dat is een mooi resultaat waar we trots op zijn. Als klant van Sequoia kunt u ook kleinere bedragen beleggen in dit fonds. U profiteert dan van een aantrekkelijk tarief, want wij nemen de kosten van de management fee voor onze rekening. Het fonds is ook voor niet-relaties beschikbaar.


Inloggen

Klik op onderstaande button om direct in te loggen in uw portefeuille.

Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor een korte handleiding.

Wilt u liever direct inloggen bij de bank van uw keuze, klik dan hier.